Toets communicatie DigiDealGO

Beste geïnteresseerde/betrokkene bij de DigiDealGO,

Hoe kunnen we de communicatie over de DigiDealGO verbeteren? In de afgelopen periode is daar een aanpak voor ontwikkeld die we graag ter toetsing en aanscherping willen delen met enkele geïnteresseerden en/of belanghebbenden in de sector.

Dat doen we op dinsdag 7 juli aanstaande tussen 09.00 en uiterlijk 10.30 uur. Het idee is om via Teams een presentatie te verzorgen en jullie enkele vragen voor te leggen. Het zou heel fijn zijn om hier vanuit een gevarieerde groep vertegenwoordigers uit de sector reacties op te krijgen.

Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar info@digidealgo.nl. Dan ontvang je een uitnodiging voor het overleg. Mocht je hier wel belangstelling voor hebben, maar op 7 juli verhinderd zijn, laat het ons dan weten. Dan organiseren we een tweede moment.

Voor communicatieprofessionals uit de sector organiseren we een aparte sessie. Met hen willen we een communicatienetwerk DigiDealGO gaan opbouwen. Belangstellende communicatieprofessionals kunnen zich ook melden via info@digidealgo.nl

Met vriendelijke groet,
Harry Louwenaar (communicatiemanager) & Jorrit Penninga (programmamanager)